Tradicija kvalitete

Postojimo od 1950-ih

Tradicija tiskare u Ilici, seže u 50-e godine prošlog stoljeća kada je u Hrvatskoj postojalo svega nekoliko pismoslikara, a tiskara u Ilici bila je upravo jedna od prvih pismoslikarskih „radnji“. Pokojni majstor Vinko Zadro pokrenuo je posao u vrijeme kada se svaka vizitka još ručno crtala… Uz 6 pismoslikara, koliko ih je tada radilo u „radnji“, među svojih 4 šegrta, majstor Vinko primio je i našeg Romana koji je tamo, krajem 1970-ih, došao na praksu. Marljivim radom i učenjem, Romano je nakon nekoliko godina postao pismoslikar.

Normalno, vremena su se mijenala, majstori pismoslikari odlazili su u mirovinu zajedno sa tehnikama koje su se tada koristile, a naša tiskara slijedila je tehnološke inovacije te i dalje stjecala nova iskusta i reference vrhunski odrađenih radova. Pojavom modernih tehnologija, pojavio se i veliki broj novo otvorenih tvrtki koje nude slične usluge. Mi se možemo pohvaliti sa 70+ godina tradicije koja se prenosi s koljena na koljeno.

Danas, naš Romano s početka priče, vodi naš tim ljudi, a naš cilj je novo otvorenim i već postojećim tvrtkama, obrtima i udrugama pružati sve što im treba za kvalitetno poslovanje i prezentiranje posla. Obzirom na naše iskustvo, možemo Vam ponuditi široki asortiman usluga, a koje možete vidjeti niže.

Preporučeni proizvodi